معرفی کتاب: بی‌واسطه با قرقیزستان نوشتهٔ دانشجوی دکتری دانشکده مطالعات جهان

23 09 2025 12:58

کد خبر : 179878663

تعداد بازدید : 828

کتاب «بی‌واسطه با قرقیزستان» نوشتهٔ پرویز قاسمی، دانشجوی دکتری رشته مطالعات روسیه، منتشر شد. 

این اثر، حاصل تجربه‌ها و مشاهدات نویسنده طی مأموریت سه سالهٔ او به عنوان نماینده فرهنگی ایران در قرقیزستان (۱۳۹۸–۱۴۰۱) است و توسط انتشارات بین‌المللی الهدی منتشر شده است.

کتاب، با نگاهی نزدیک و بی‌واسطه، به روایت فعالیت‌های فرهنگی و دیپلماتیک ایران در بیشکک و دیگر شهرهای قرقیزستان می‌پردازد و تصویری دقیق از جامعه، فرهنگ، سنت‌ها و تحولات اجتماعی

این کشور آسیای مرکزی ارائه می‌دهد. موضوعاتی مانند آموزش زبان فارسی، جشن‌های نوروز، همکاری‌های دانشگاهی، وضعیت اقلیت‌ها، و نقش ایران در توسعه فرهنگی منطقه از محورهای اصلی کتاب هستند.

این اثر فرصتی ارزشمند برای پژوهشگران، دانشجویان مطالعات منطقه‌ای و علاقه‌مندان به دیپلماسی فرهنگی فراهم می‌کند و با ارائه تجربه‌های میدانی و تحلیل‌های فرهنگی، شناخت عمیق‌تری از روابط فرهنگی ایران و کشورهای آسیای مرکزی به مخاطب می‌دهد.