پذیرش دانشجو از طریق استعداد درخشان در سه رشته کارشناسی ارشد

پذيرش دانشجو در مقطع كارشناسي ارشد ناپيوسته (بدون آزمون – استعداد درخشان) سال تحصيلي ۱۴۰۴-۱۴۰۳ خاص دانشكده مطالعات جهان دانشگاه تهران

در رشته ‏های

نظام قدرت جهانی

جهانی شدن و فرهنگ

مطالعات چین

دانشکده ی مطالعات جهان دانشگاه تهران، از بين دانشجويان مقطع كارشناسي، با رعايت كامل شرايط اعلام شده براي نيمسال اول سال تحصيلي ۱۴۰۴-۱۴۰۳ در رشته‌ های مطالعات چين؛ نظام قدرت جهاني؛ جهاني شدن و فرهنگ، از طريق استعداد درخشان دانشجو مي‌پذيرد.‌‌‌‌‌‌‌

ضروري است متقاضيان در صورت احراز شرايط (طبق شيوه نامه) نسبت به ثبت‏نام و بارگذاري اطلاعات در سامانه جامع آموزشي دانشگاه تهران به آدرس ems2.ut.ac.ir، سپس روي قسمت پذيرش داوطلبان استعداد درخشان كليك نمائيد. پذيرش و ثبت نام ا ز تاريخ ۰۵/‏۰۲/‏۱۴۰۳  لغايت  21/‏۰۲/‏۱۴۰۳  خواهد بود.

تذكرات مهم

• رشته تحصيلي مورد تقاضا براي دوره كارشناسي ارشد بدون آزمون بايد با رشته تحصيلي مقطع كارشناسي متقاضي مرتبط باشد.
  • داوطلبان فقط در يك رشته مي‌توانند ثبت نام نمايند.
  • تغيير رشته يا محل تحصيل افراد پذيرفته شده بر اساس آئين‌نامه پذيرش بدون آزمون در مقطع كارشناسي ارشد، مجاز نيست.
  • مدارك متقاضياني كه در مهلت مقرر اقدام به ثبت‌نام اينترنتي نكرده باشند، به هيچ وجه بررسي نخواهد شد.
  • پذيرش نهايي متقاضيان منوط به تأييد سازمان سنجش آموزش كشور است.
  • شناسه كاربري و گذرواژه خود را كه در سامانه تعريف نموده‌ايد براي تكميل ثبت نام و اعلام نتايج يادداشت نمائيد.
  • نياز به تكميل شماره مجوز نامه در فرم ثبت نام الكترونيكي نيست و در تأييد آن مشكلي ايجاد نخواهد شد.

در صورت بروز هرگونه مشكل يا رفع ابهام و جهت پاسخگويي سوالات احتمالي در خصوص شيوه نامه به آدرس ايميل Talent@ut.ac.ir دفتر استعداد درخشان دانشگاه و مشكلات فني و سيستمي را با سامانه پشتياني خدمات فناوري اطلاعات “ميز خدمت الكترونيك” به آدرس sd.ut.ac.ir مكاتبه فرمائيد.